У телеграм-каналі Андрія Портнова https://t.me/PortnovUA опублікували повідомлення із новим мобільним номером Петра Порошенка. З допомогою повідомлення українців закликали дзвонити і писати побажання без обмежень. Тваким чином повторили вчинок Олега Ляшка, який нещодавно також влаштував істеричний злив телефонів у мережі.

"Шановні друзі, Вашій увазі новий мобільний номер Порошенко: +380 67 555 9555. Прошу дзвонити і писати побажання без обмежень. Я фігуранту вже написав", - йдеться у повідомленні.

З якою метою і хто оприлюднив особистий телефон поки що невідомо, але перші реакції небайдужих вже з’явились. Наприклад, користувач написав повідомлення, де вказав, що на нарах можна доволі непогано жити.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що напередодні першого туру виборів Олег Ляшко в гніві злив особисті телефони переможця першого туру результатами виборів президента України Володимира Зеленського, олігарха Ігоря Коломойського і генерального директора каналу 1+1 Олександра Ткаченка. За такий необдуманий і нерозважливий вчинок політик може поплатитися.

Нагадаємо, телефони Коломойського, Зеленського, Ткаченко: Ляшко влаштував істеричний "злив" в Facebook.

Як повідомляв "Знай.uа", екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про своє ставлення до Володимиру Зеленському у якості ймовірного президента України.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.