Екс-губернатор Одещини, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів відверто про своє ставлення до Володимира Зеленського в якості ймовірного президента України.

Саакашвілі про Зеленського

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

На думку політика, зв'язки з колишнім акціонером ПриватБанку Ігорем Коломойським, які активно приписують коміку, розглядати взагалі не варто. Саакашвілі підкреслив – так, у Коломойського був банк, зараз він власник каналу, але політичного впливу чи авторитету у населення він не має.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Міряти Зеленського за зразком Коломойського, я не думаю, що це справедливо. Цілком може бути, що він ні від кого не буде залежати", - додав він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саакашвілі додав: великий плюс Зеленського якраз у відсутності політичного досвіду. Він заробив свої гроші сам, концертами та фільмами Студії "Квартал 95" – легальним бізнесом, з якого сплачує податки у бюджет України:

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

"Він каже – це чесно зароблені гроші, ідіть в баню. От якби політик це сказав, йому би написали мінус. А коли він каже, це зовсім інша справа. Він реально справжній. Багато хто порушує табу. Він – російськомовний патріотичний українець. Мені він симпатичний", - впевнений Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі читає лекцію
Міхеіл Саакашвілі читає лекцію

Крім того, Саакашвілі стверджує, що команда чинного лідера України нібито виділила мільйони доларів виключно для підкупу виборців.

Робоча поїздка президента України Петра Порошенка
Робоча поїздка президента України Петра Порошенка

Дивіться: Саакашвілі про Зеленського

Нагадаємо, у мережу потрапив аудіофайл розмови між двома чоловіками, голоси яких ймовірно можуть мати схожість із голосами керівника Національної комісії з цінних паперів Тимура Хромаєва та президента України Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського звернулася до прихильників. Також "Знай.ua" писав, що про перші кроки кандидата у президенти від "Слуги народу"Володимира Зеленського у випадку його перемоги, а також шанси на лідерство, нещодавно розповів головний помічник коміка, політтехнолог Дмитро Разумков.