Команда кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського звернулася до прихильників.

Колеги коміка попередили: у мережі активно тиражують фейкові акаунти та сторінки, тому слід бути обережними під час пошуку інформації. Про це вже в курсі правоохоронні органи, кіберполіція шукає причетних до створення цих ресурсів:

"Команда, маємо для вас дуже важливий меседж! Усі хочуть бути частиною Зе!команди, але не всі це роблять чесно. це наш офіційний Telegram-канал! Закликаємо відписатися від усіх інших, аби не дати ввести себе в оману та не отримувати неправдиву інформацію. Не вірте провокаціям! Кіберполіція вже працює над тим, щоб знайти й покарати адміністратора цього фейкового каналу. Будьте уважними та обережними!", - наголосили у "Зе! Команді".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивіться: Кошовий відверто розповів про Зеленського

Дивіться: "Душа не пропала" (Квартал 95 в АТО)

Нагадаємо, народний артист Станіслав Боклан, відомий за роллю в серіалі "Слуга народу", вступився за Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", про перші кроки кандидата у президенти від "Слуги народу"Володимира Зеленського у випадку його перемоги, а також шанси на лідерство, нещодавно розповів головний помічник коміка, політтехнолог Дмитро Разумков.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вирішив знайти спосіб подолати головну біду земляків на сьогодні – невиправдано завищені комунальні тарифи.