Донецьк втрачає ознаки прогресивного та розвиненого міста і все більше деградує. Про це розповів ватажок "ДНР" Олексанр Ходаковський.

Олександр Ходаковський, один з колишніх ватажків "ДНР", розповів як живе Донецьк сьогодні.

Ходаковський

За його словами, Донецьк з кожним днем втрачає ознаки цивілізованості. Все більше пустих будівель.

Донецьк деградує. З приходом бойовиків для цього міста почалась "чорна смуга".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Польовий командир "ДНР" Олександр Ходаковський, який рік жив у РФ, визнав, що за час його відсутності в Донецьку все стало ще гірше. "ДНР" поступово вбиває успішний мегаполіс, приводить його до занепаду і розрухи", - йдеться у відео.

"Донецьк перетворився з високорозвинутого мегаполіса у деперсивну діру, яка не розвивається, не має перспектив, звідки тікає населення і закриваються підприємства", - пояснює журналіст Денис Казанський.

Також у відео наводиться пряма мова путінського найманця Ходаковського.

"У центральних районах міста все більше пустуючих непотрібних приміщень. Все по-тихому згортається. В очі більше кидається, коли покинути територію. Менше стало ознак цивілізованості, чи що", - каже Ходаковський.

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського розповіли, скільки грошей Порошенко "витягнув" з Донбасу: "Ви навіть не уявляєте".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.