Команда президента Володимира Зеленського складається переважно з молодих українців, які до цього не мали значного досвіду в політиці. Однак і серед них є ті, хто вже досвідчені у цій сфері. Одним із таких представників так званої Зе!Команди є Олександр Данилюк. Зараз він обіймає посаду секретаря РНБО. Він розповів про махінації з грошима, які виділяли на Донбас.

Про це Олександр Данилюк розповів у своєму інтерв'ю виданню LB.ua.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Ми не приділяли належної уваги будівництву інфраструктури на прифронтових територіях. Неправильно було очікувати, що розвивати її буде бізнес. Це абсолютно непрацююча історія. Ніхто не вкладає гроші в умовах, коли в будь-який момент лінія фронту може пересунутися. Це чисто субсидійована історія, але її потрібно робити, щоб створювати контраст з окупованими територіями. Звичайно, це витрати бюджету, але до них потрібно бути готовими", - заявив Данилюк.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На запитання, чи виділялися з державного бюджету кошти на відновлення інфраструктури Донбасу, Олександр Данилюк відповів однозначно. Однак точної суми він не уточнив. Данилюк лише додав, що величезні кошти виділялися саме у 2015 році.

Донбас
Донбас

"Виділялися! Скільки з них розкрадалося, ви просто не можете уявити", - додав представник команди чинного президента.

Олександр Данилюк підкреслив, що зараз правоохоронці ведуть розслідування щодо коштів, які виділялися на відбудовування Донбасу. Та поки воно не принесло жодних результатів.

Зазначимо, що Раніше Олександр Данилюк був міністром фінансів в уряді Володимира Гройсмана. Він обіймав цю посаду в період з 2016 до 2018 року.

Нагадаємо, що українці терміново звернулися до Зеленського, яка там діджиталізація: "Так виглядає реальне життя".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що "Слуга народу" поза конкуренцією, а "Європейська солідарність" на дні: соцопитування показало, який вибір зроблять українці.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Слугу народу" запідозрили в планах "злити" округ в Харкові Добкіну-молодшому.