У Вінниці кандидат у народні депутати та очільник місцевого осередку Нацкорпусу Ігор Княжанський, відомий як "Душман", посварився з черговим на стоянці. Він відмовився платити за місце на парковці, що вимагав працівник.

Інцидент стався на приватній стоянці біля Центрального ринку. Відео з камер спостереження потрапило у мережу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео видно, як черговий звертається до чоловіків у автомобілі й просить 15 гривень за проїзд на стоянку для авто. Після цього Ігор Княжанський увірвався в кабіну до чергового й почав погрожувати. Свої дії він пояснив тим, що "касир" стоянки висловив образливі речі на адресу України та атовців.

Відео інциденту почали поширювати у мережі майже за два тижні після події. Відразу кілька видань розмістили кадри, на яких видно, що працівник стоянки вимагає сплатити за місце 15 гривень. Йому відповідають, що за "розпорядженням" міської влади паркування у Вінниці є безкоштовним, а також показали посвідчення учасника бойових дій. Той сказав, що документ не надає переваг.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У прес-службі управління патрульної поліції не змогли пояснити, чи виїжджав екіпаж на цей виклик, чи складали протокол, і чи був такий виклик взагалі. Очільник Нацкорпусу Ігор Княжанський, який приїхав на Subaru пояснив, що платня у 15 гривень не є великою сумою. Він заявив, що працівник образив його.

"Я знайшов ці гроші, і засунув у рота парковщику… Людина, яка хоч слово погане скаже проти України, має бути покараною. На відео чути, як він казав: "Йоб…ї хохли, йоб..а Україна, йо…і атовці". Таким слід голови відривати. Кому не зможемо відірвати – відгриземо. І не тільки ми. Це стосується усіх організацій. Мовчати більше не будемо", - пояснив власну позицію Уняжанський.

Нагадаємо, що співробітники сектора реагування патрульної поліції одного з районів Харківської області розробили злочинну схему, за допомогою якої наживалися на нетверезих водіях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі копи "кришували" борделі: накрили за цікавим заняттям.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.