У мережі набирає популярність кількахвилинний відеоролик художника з ніком Lazy Square, який припустив, як виглядали б герої мультсеріалу "Сімпсони", якби вони були жителями Росії.

Відео з'явилося 7 липня на каналі художника в YouTube. Менш ніж за добу ролик зібрав понад 400 тис. переглядів та облетів ЗМІ і популярні канали в Telegram.

Автор ролика повторив відому заставку мультсеріалу, замінивши її реаліями сучасної Росії. Так, хто уважно перегляне відео, багато чого дізнається про Росію і їхній менталітет. Умовна Ліза не повернулася додому після того, як нею зацікавилися поліцейські, Барт, захопився наркотиками, а подружжя Гомер та Мардж влаштували в фіналі криваву бійку на очах у наймолодшої дитини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Глядачі у мережі просто збожеволіли і засипали ролик різноманітними коментарями. Багато хто визнав відео похмурим, але "правдивим". Понад 16 тис. користувачів оцінили відеролик лайками, в той час як не погодилися з автором лише кілька сотень. Дехто зазначає, що це ніякий не артхаус, а справжє сьогодення.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хахаха, стоп, я тут живу", "Відразу дитинство згадалося", "Яка увага до деталей. Це дуже круто", "Це шедевр! Який артхаус, це реалізм", - вказали в коментарях.

Нагадаємо, зірка мультфільму "Маша і Ведмідь" виросла, і ось як вона виглядає зараз: неймовірне перевтілення.

Раніше Знай.uа повідомляв, The Sun виявило, що сімейка Сімпсонів зуміла напророкувати ще дещо, і цього разу мова йде про "Гру престолів".

Також Знай.uа писав, студія Disney потішила любителів мультфільмів по всьому світу. Так, компанія перезапускає картину "Король Лев".