Відомий український музикант і виконавець, а з недавніх пір лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук поділився архівними сімейними фотографіями.

44-річний співак оприлюднив унікальні кадри з найріднішими на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Сьогодні - День родини в Україні. Якби не моя сім'я, я не став би тим, ким є зараз. Дякую вам, мої рідні! ❤

Geplaatst door Святослав Вакарчук op Maandag 8 juli 2019

"Сьогодні - День родини в Україні.Якби не моя сім'я, я не став би тим, ким є зараз. Дякую вам, мої рідні! ❤" - написав під фото виконавець. написав під фото Вакарчук

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він також написав слова подяки своїм найближчим людям. А українці у коментарях написали масу компліментів Святославу і його чарівній дружині.

"Святослав у Вас дуже вродлива жінка... Ви молодець", "Я взагалі нічого і ніколи не чула про родину Святослава, хоча він дуже відома особистість в нашій країні", "Гарна сім’я, а чого ж тоді одностатеві шлюби рекламує? Чи хоче сам нове спробувати?", " Супер! Які ви класні❤️❤️❤️ ", – відреагували інтернет-коментатори на пост співака.

Варто зауважити, що артист чи не вперше опублікував знімки зі своїми рідними, оскільки зазвичай він ретельно приховує від публіки своє особисте життя.

Нагадаємо, що члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами. Про це партія повідомила на офіційній сторінці в facebook.

Вакарчук і члени партії зібралися під будівлею телеканалу NewsOne і протестували проти запланованого на 12 липня телемосту з російським пропагандистським каналом.

Знай.uа писав, Вакарчук розповів про долю Донбасу, Томос і третій Майдан: "В головах людей".

Також Знай.ua писав, що Вакарчук поділився рідкісним і трепетним знімком з красунею-дружиною: немов янголята.