Популярний український музикант і виконавець, а з недавніх пір лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук поділився архівними сімейними фотографіями.

Так, 44-річний співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram знімки своїх рідних.

"Сьогодні — День сім'ї в Україні. Якби не моя сім'я, я не став би тим, ким є зараз". написав під фото Вакарчук

Він також написав слова подяки своїм найближчим людям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Це так чудово», «Ви неймовірні», «Неймовірна сім’я», «Найкращі й улюблені», «Останній раз Святослав фотографувався з рідними в 90х рр?», – відреагували інтернет-коментатори на пост співака.

Нагадаємо, що члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами. Про це партія повідомила на офіційній сторінці в facebook.

Вакарчук і члени партії зібралися під будівлею телеканалу NewsOne і протестували проти запланованого на 12 липня телемосту з російським пропагандистським каналом.

Знай.uа писав, Вакарчук розповів про долю Донбасу, Томос і третій Майдан: "В головах людей".

Також Знай.ua писав, Вакарчук планує допомагати Зеленському цікавим способом.