Вже за такий короткий період президентства Володимира Зеленського його дружина Олена вразила українцем своїм стилем та відкритістю. На фото вона зазвичай усміхнена та щира, а її стиль вже порівнюють з елегантністю дружини президента США Дональда Трампа Меланії.

На фан-сторінці Олени Зеленської з'явилося її архівне фото в компанії з акторкою студії "Квартал 95" Оленою Кравець.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наші красуні", - йдеться в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ймовірно, цей день виявився для дівчат дуже насиченим і позитивним. Дві Олени демонструють яскраві посмішки, від яких явно теплішає на душі. Кравець і Зеленська одягнені досить просто і скромно. На Олені Кравець звичайна чорна майка і легка приталена спідниця сірого кольору. Зеленська вирішила надіти ніжну сорочку з квітковим принтом і бежеві штани.

Зазначимо, що Олена Кравець - хресна мати Олени Зеленської. Річ у тому, що Олена і Вова Зеленські хотіли охрестити доньку Олександру, для цього Олені теж потрібно було бути самій хрещеною.

Олена Кравець
Олена Кравець

"Мені дуже приємно, що Олена вибрала саме мене. Зараз з цього приводу ми більше іронізуємо", - розповіла якось в інтерв'ю єдина акторка студії "Квартал 95".

Зазначимо, що нещодавно у мережі спливли давні фото Володимира Зеленського з Оленою. Щасливі Володимир і Олена Зеленські позують з повітряними кульками. Дружина президента сфотографувалася в елегантній ліловій сукні, Зеленський же виглядав трохи простіше - на ньому були джинси та смугаста футболка з довгим рукавом.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що "Слуга народу" поза конкуренцією, а "Європейська солідарність" на дні: соцопитування показало, який вибір зроблять українці.

Також "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.