Жахлива трагедія сталася учора, 9 липня, в селі Ображіївка Шосткінського району Сумської області. У сараї знайшли повішеною дитину, повідомляє Politeka.

Побачивши цю жахливу картину, родич негайно викликав «швидку». Проте, як повідомляє речник Головного Управління Національної поліції в Сумській області Ельвіра Біганова, лікарі приїхали лише для того, щоб констатувати смерть хлопчика.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вибивство, тобто притивправне заподіяння смерті іншій людині).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ельвіра Біганова підкреслила, що причини та обставини події на разі лишають невідомими і з’ясовуються співробітниками поліції. «За результатами розслідування справа може бути кваліфікована, як самогубство. У родині загиблого хлопчика лишилася ще одна житина», - підкреслила Ельвіра Біганова.

Раніше вже повідомлялося, що в Києві, на закинутому будівництві на території Рибгоспу, що біля станції Видубичі, місцеві мешканці знайшли тіло 24-річного хлопця, який учинив самогубство.

Він також укоротив собі віку за допомогою мотузки. При цьому він залишив записку на ім’я жінки, яку звати Тетяна.

Нагадуємо, що у Одесі чоловік викинувся з вікна

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка виявили у ліфті

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s