У середу, 19 червня, стало відомо про смерть координатора групи "Інформаційний спротив", нардепа фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука. За попередньою інформацією, він протирав пістолет і випадково вистрелив у себе. Дружина нардепа Анна розповіла нові деталі, які могли призвести до трагедії.

Анна Тимчук стверджує, що нардеп дістав пістолет та погрожував себе вбити, про це йдеться у матеріалах судової справи.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка відмовляла Тимчука від спроб покінчити життя самогубством. Однак близько 12.00 нардеп себе застрелив. У матеріалах зазначено, що у момент пострілу дружина була в кімнаті поруч з Тимчуком.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дістав пістолет і погрожував себе вбити. Відмовляла останнього від спроб покінчити життя самогубством. Однак, близько 12:00 він себе застрелив", - розповіла жінка.

За її словами, депутат останнім часом зловживав спиртними напоями. У день загибелі він зранку почав вживати алкоголь, відмовився їхати на роботу, перебував у депресії. Під час розмов Дмитро Тимчук висловлював суїцидальні наміри. Про подію жінка повідомила другу та помічнику нардепа. Анна Тимчук стверджує, що не знає про будь-які конфлікти та боргові зобов’язання загиблого нардепа.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Зазначимо, що після загибелі Тимчука його однопартієць Антон Геращенко писав, що нардеп застрелився при чищенні нагородної зброї. У фракції "Народний фронт" також не виключали, що народного обранця вбили.

Нагадаємо, з'явилися нові деталі загибелі Тимчука: дружина нардепа розповіла моторошну правду.

Раніше Знай.uа повідомляв, загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити.

Також Знай.uа писав, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.