У Києві від вогнепального поранення в голову помер народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук. Про це передає YouTube-канал "Акценти".

Як повідомляється, 19 червня о 12:15 в поліцію надійшов дзвінок від громадянина Копитко, який повідомив, що до нього за допомогою звернулася дружина Тимчука. За годину до цього жінка виявила нардепа у квартирі з вогнепальним пораненням. Попередньо встановлено, що Тимчук випадково вистрілив собі в голову під час чищення пістолета.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Тимчук народився у російському місті Чита, але юність провів у Бердичеві Житомирської області. Закінчив факультет військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища. Проходив службу у військах протиповітряної оборони, з 2000 по 2012 рік працював у різних підрозділах Міноборони. З 2014 року був координатором групи "Інформаційний спротив".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський поділився тим, що скаже Путіну під час їх зустрічі.

Також Знай.uа писав, Зеленський привіз з Німеччини хороші новини для заробітчан.