У середу, 19 червня, стало відомо про смерть народного депутата Дмитра Тимчука. За попередньою інформацією, він протирав пістолет і випадково вистрелив у себе. Працівники столичної міліції не виключають, що Тимчук міг накласти на себе руки.

Про це вони розповіли, посилаючися на дружину нардепа, яка виявила пораненого Тимчука. Про це пише POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, джерело в столичній поліції розповіло, що той не спав з четвертої години ранку. А взагалі, останнім часом перебував у пригніченому стані та вживав алкоголь. Повідомляється, що у нього давно були песимістичні настрої щодо ситуації, його місця і ролі в житті, в політиці. Тимчук говорив, що втомився, що життя втратило сенс, і не розумів, що далі робити.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У день загибелі він ходив по квартирі та крутив в руках пістолет. Дружина була на кухні, коли почула гучний звук. Кинувшись до кімнати, вона побачила чоловіка, який лежав на підлозі. У його голові виднілося кульове поранення.

За словами джерела в поліції, на вході в житловий будинок встановлені камери зовнішнього відеонагляду і чужих людей вона не зафіксувала. Тому не можна сказати, що хтось інший причетний до загибелі нардепа.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Варто зазначити, що пістолет, нагородний "Форт", був вручений Дмитру Тимчуку ще у 2015 році. Він отримав його від Міністра оборони України Степана Полторака. До слова, народний депутат не дожив буквально тиждень до свого 47-річчя - день народження він би міг відзначити 27 червня.

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити.

Також Знай.uа писав, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.