У соцмережі терорист "ДНР" Олександр Марусенко благає про допомогу. За його словами, після отримання поранень, йому відмовляють в допомозі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан, опублікувавши його звернення в мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Воїн Дирляндії запам'ятай❗ Ти нікому не потрібен після твого використання! Александр Марусенко з Донецьку зараз бідкається по спільнотам ВК та збирає гроші на операцію. Всі кинули, грошей немає, допоможіть, на роботу дивлячись на обличчя в шрамах не беруть, торгують сильні болі", - написав він.

Воїн Дирляндії запам'ятай❗ Ти нікому не потрібен після твого використання! Александр Марусенко з Донецьку зараз...

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Woensdag 10 juli 2019

Нагадаємо, затриманий співробітниками СБУ Володимир Цемах зробив скандальне зізнання. Він заявив, що особисто ховав ракетний комплекс "Бук", з якого збили лайнер МН17.

Також портал Знай.uа писав, що путінські окупанти скаржаться на те, що знімальна група російського телеканалу нібито потрапила під обстріл українських військових.