У програмі "Завтрак юриста" на YouTube каналі юридичної фірми "Амбер" повідомляється, що чиновники не лише в черговий раз нажилися, але і відправили браковані бронижилеты воїнам, які захищають Україну на передовій.

ЗСУ
ЗСУ

"ДБР провело своє розслідування і навіть виклало частина переговорів між співробітниками Міноборони, відповідальними за закупівлю бракованих бронежилетів. Щоб ми всі почули, по скільки ці чиновники оцінюють життя людини. Хто хоч раз отримував кулю в бронежилеті, розповість вам, що це удар, ніби вдарили тебе молотом з усього розмаху. Потім, коли знімаєш бронежилет, то там синець розміром з хороший блюдце і поламані ребра. Але все одно ти щасливий, що живий, що повернешся додому", — наголосив ведучий.

Ведучий стверджує, що сім'ї українських військових готовыотдавать останні гроші за те, щоб їх чоловіки, брати, внуки і сини поверталися з передовою живими, повідомляє портал Politeka.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так ми віддаємо це все. Крім податків ми платимо ще військовий збір, щоб купили нашим солдатам бронежилети. Щоб не відправляли їх з цигарковим папером замість пластин, не відправляли з несправним зброєю на лінію фронту. А реальність така, що ці покидьки навіть не те, що заробили, купуючи за завищеними цінами. Вони постачали реальний брак та ДБР на відео показує, як після кожної кулі, коли контрольний відстріл бронежилета проводиться, в стіні утворюється велика дірка. Правоохоронні органи не видут розслідувань. Весь галас - показовая, обыскная пора. Всі кинулися обшукувати одне одного.З обшуків - толку нуль. Скоро у кожного раз на рік буде проходити обшук".

Нагадаємо, що скандальний Олег Гладковський, який обіймав посаду першого заступника секретаря РНБО, знову очолив корпорацію "Богдан"

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві викрили полковника Міноборони, який організував розкрадання коштів ДП “Антонов”.

Також портал Знай.иа писав, як уряд Петра Порошенка багатіло на корупційних схемах.