Росія знову спровокувала НП в акваторії Чорного моря, де проходять міжнародні навчання "Сі Бриз-2019". Про це 10 липня повідомив прес-центр командування Військово-Морських сил ЗС України.

За даними військових, корабель РФ "Сметливый" зайшов e закритий для плавання район, де проводять стрілянину міжнародних навчань.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Так, незважаючи на прибережне повідомлення для мореплавців про закриття району для проведення міжнародних навчань, корабель Чорноморського флоту РФ "Сметливый" близько 8:00, провокуючи на небезпечну ситуацію, зайшов у закритий для плавання район, де проводилися практичні стрільби корабельної артилерії морського угруповання міжнародної коаліції", - сказано в повідомленні командування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У відповідь на вимогу українських військових про допит, росіяни заявили, що у них проблеми зі зв'язком.

"Даний факт є черговою підставою для міжнародного співтовариства не сприймати Російську Федерацію, як прогнозований суб'єкт міжнародного морського права, системні порушення якого стали нормою поведінки Росії в Чорноморському регіоні", - підсумували у ВМС.

Нагадаємо, Зеленський в Одесі показав міць українського флоту.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський їде в Одесу виправляти помилки Порошенко.

Також Знай.ua писав, терористи влаштували українським захисникам тотальний "розгром" під пісню про Леніна.