На Землю насувається жахлива катастрофа. Вчені мають намір вжити низку заходів та досліджувати насування на людство небезпеки. "Військовий флот" планети-вбивці Нібіру здатний повністю знищити жителів Землі, повідомляє "Диалог.UA".

Дуже скоро об'єкт наблизиться до нашої планети на критично небезпечну відстань. Цей факт не на жарт схвилював вчених NASA, незважаючи на те, що до години "Х" ще довгих 10 років.

З цього приводу в Меріленді скликали Конференцію планетарної оборони. В ході конференції вчені мають намір обговорити стратегію спостереження за Апофісом, а також розробити заходи дослідження космічного об'єкта.

У NASA розповіли, що Апофіс допоможе вченим у дослідах і дослідженнях - подібні небесні тіла до нашої Землі наближаються не часто. За Апофісом експерти мають намір стежити за допомогою оптичного і радіолокаційного телескопів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім того, вчені збираються обговорити потенційний вплив гравітації Землі на астероїд і стратегії вивчення внутрішнього простору об'єкта. Вчені заявили, що в день коли Апофіс підійде до Землі на максимальну відстань, його можна буде побачити неозброєним оком.

У свою чергу, представники альтернативної науки, уфологи і конспірологи заявили, що Апофіс може призвести до смерті всього живого.

"Якщо цей астероїд зіткнеться з нашою планетою, будьте впевнені, кінець настане миттєво, це буде справжній апокаліпсис, після нього нічого живого на Землі вже не буде. Нібіру вам здасться казкою". кажуть конспірологи

Нібіру
Нібіру

Нагадаємо, що нідерландський дослідник Френк Хугербітс зробив страшний прогноз, який налякав вчених. Він впевнений, що кінець світу, відомий з Біблії як Армагеддон, відбудеться найближчої п'ятниці, 3 травня.

Як повідомлялося, Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Також Знай.uа писав: Земля - втрачений родич Нібіру, скоро відбудеться довгоочікувані обійми, які знищить все живе. Нібіру накриє Землю тінню, планету охопить вічний холод і темрява.