Російський олігарх, що займає 35-е місце у списку Forbes, Ігор Кесаєв одружився на своїй 28-річної коханій, "Міс Блонд Україна – 2013" Ользі Клименко.

"Уродженка Житомира вже носить прізвище Кесаєва і звикає прокидатися у ранзі дружини власника цілої імперії. Так, на першому рівні 340-метрової вежі "Меркурій Сіті Тауер" у "Москва-Сіті", що належить Кесаєву, розташувався ресторан нової дружини олігарха, а на його каналі World Fashion дівчина будує кар'єру кулінарної телеведучої", — пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Касаєв є владельником величезної бізнес-імперії, яка включає в себе мережі супермаркетів "Діксі", "Вікторія", "Брістоль", "Червоне&Біле", компанію "Мегаполіс", яка продає 66% всіх сигарет у Росії, а також 340-метрову вежу "Меркурій Сіті Тауер" в "Москва-Сіті".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, Касаєв - власник заводу Дегтярьова, який постачав зброю російським терористам під час захоплення Криму.

Клименко, у свою чергу, законила Національний авіаційний університет Києва за спеціальністю "Соціологія". Крім модельної кар'єри займалася стрип-пластикою.

Нагадаємо, скільки людей стали мільйонерами за 10 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, щасливий Комаров розповів, чим його зачепила Кучеренко.

Також Знай.uа писав, українець зіграв у популярному серіалі "Дуже дивні справи 3".