Стало відомо, що в українських Карпатах на горі Піп Іван у середу, 10 липня, випав сніг з дощем. Про це повідомив Чорногірський гірський рятувальний пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, протягом усього вечора погода в Карпатах не буде сприяти туристам, які бажають піднятися на гору Піп Іван. Зараз там досить хмарно і йде дрібний сніг з дощем. Повідомляється, що температура повітря становить 3 градуси тепла.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з інформацією, вранці на горі Піп погода була трохи тепліше: температура повітря становила +6 градусів, було ясно і сухо.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Станом на 10:05 10.07.2019 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря +6°С, вітер західний 4-5м/с, хмарно з проясненнями.

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Woensdag 10 juli 2019

Варто уточнити, що також випав сніг у румунських Карпатах - на горі Пьетрос на висоті 2300 метрів. За останні чотири дні температура там була дуже низькою, іноді навіть нижче нуля.

Нагадаємо, експерти відзначили негативний вплив клімату на український урожай у цьому році.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Леонід Горбань спрогнозував, що в Україні з 1 по 10 серпня денна температура повітря складе близько +30-35 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що липень обіцяє бути нетиповим — середньомісячні показники температур будуть прагнути до позначки 20-24,5 градусів тепла.