У Дніпрі дільничні виборчі комісії 27-го округу отримали скриньки для голосування, одним з виробників яких є фірма, зареєстрована на території Російської Федерації - в Ростові-на-Дону.

Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Члени однієї з дільничних комісій розповіли, що на упаковках до малої і великої виборчих скриньок виробниками вказані фірми "Кермік" з Краматорська Донецької області та "Завод рекламного і виставкового обладнання" міста Ростов-на-Дону.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водночас, судячи зі стану виборчих скриньок, малоймовірно, що вони були закуплені перед президентськими виборами 2019 року. Також зазначається, що точно таку ж упаковку і виборчу скриньку зафіксували спостерігачі "Комітету виборців України" в Івано-Франківській області перед позачерговими президентськими виборами, що відбулися в 2014 році.

Нагадаємо, вибори до Ради за відкритими списками: українці взяли у свої руки те, на що не спромоглися депутати.

Раніше Знай.ua повідомляв, Жадан знайшов Притулі місце у новому парламенті: ведучий не тільки на сцені.

Також Знай.ua писав, прийшли відспівати Раду на прощання? Під стінами парламенту зібралися десятки священників.