Дорожники у Кривому Розі кинулися терміново латати ями на дорогах напередодні візиту президента України Володимира Зеленського. Він відбувся напередодні, 12 липня. Так, в Металургійному районі міста почали ремонтувати дорогу біля в'їзду на парковку Палацу молоді, біля Криворізького національного університету та цирку.

Місцеві мешканці зазначили,що комунальники працювали не покладаючи рук практично цілу добу. Вони латали ями не тільки вдень, але і пізно ввечері. Також в місті почали вимивати дороги по яких пройде президент.

"Це миють доріжку, по якій сьогодні пройде президент Зеленський. А перед вашими робочими візитами або поїздками до мами в Кривому Розі миють доріжки?" - повідомили журналісти.

Очікується, що під час візиту Зеленський відвідає Криворізький національний університет. Після цього він пройшовся по місту і поспілкувався з людьми.

Нагадаємо, Зеленський назначив нового губернатора Херсонщини: що про нього відомо.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.