11 липня на території ВДНГ у Києві стартував популярний Atlas Weekend. На фестивалі пропав 20-річний хлопець Вадим Михайлович Онищенко. Прикмети і фото молодого чоловіка опублікував ресурс ДТП kiev.ua у Facebook.

Як стало відомо, Вадим перестав виходити на зв'язок в четвер, 11 липня близько 20:00. В той час хлопець подзвонив мамі і сказав, що знаходиться на Хрещатику і планує піти на фестиваль.

Вадим Онищенко

Після цього телефон Вадима був включений ще протягом доби, але він не відповідав. А 13 липня хлопець повинен був вийти на роботу, але там не з'явився.

Прикмети Вадима Онищенко: виглядає на 20-22 роки, шатен, очі зеленого кольору. У день зникнення був одягнений в світлі джинси, чорну сорочку і вітровку бордового кольору, на ногах - білі кросівки.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

У Києві на Atlas Weekend без вісті пропав молодий хлопець (фото і прикмети).

Всім, хто володіє інформацією про місцезнаходження хлопця, прохання повідомити за телефоном (096) 311-83-42 - мама Наталя або на лінію "102".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вогонь поширився на площі близько 40 квадратних метрів. На щастя, інцидент обійшовся без постраждалих. Як з'ясувалося, пожежа почалася близько 23:30.

Пожежно-рятувальна служба оперативно виїхала на місце події. За попередньою інформацією, полум'я охопило занедбане приміщення павільйону №21. На щастя, в будівлі нікого не було на момент займання.

За станом на 23:40 пожежники локалізували вогонь. Точні причини займання на даний момент невідомі.

На місце інциденту виїхав наряд патрульної поліції, карета швидкої допомоги та співробітники ДСНС. Причини події встановлюються.

Згодом стало відомо, що горів павільйон №139, який не функціонує тривалий час.

Нагадаємо, що в одній з областей сталася масштабна пожежа, яка буквально залишила без даху над головою депутатів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Артищів Городоцького району Львівщини, спалахнула страшна пожежа.

Також портал "Знай.uа" писав, що потужний вибух пролунав на заводі з виготовлення хімікатів.