У Києві на стоянці зіткнулися дві іномарки, за кермом яких були молоді хлопці. Вони намагалися припаркуватися у місцях для людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомив командир батальйону патрульної поліції Києва Євген Зборовський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Але ось колеги ще цікавіший випадок сьогодні отримали, два хлопці на дорогих нових автомобілях намагалися запаркуватися на місцях для осіб з інвалідністю і один з них впилявся в крило іншому. Звичайно, ні людей літнього віку, ні вагітних чи тих, хто поспішає дуже в аеропорт на літак чи все разом одночасно - в салоні автомобілів не опинилося. Тільки доля може так майстерно зводити людей", — написав Євген Зборовський.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Командир батальйону патрульної поліції Києва зазначив, що обидва водії отримали штраф у розмірі 1020 грн.

Нагадаємо, що у Львові п'яна лікарка збила людину і залишила помирати: а як же клятва Гіппократа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.