У Харкові жителі міста стали свідками досить дивної ходи вулицями. Кадри були опубліковані на сторінці однієї з популярних спільнот в соціальній мережі Facebook. Ніхто так і не зміг зрозуміти, чому був приурочений цей міні-парад. На кадрах відео чітко видно, як ідуть люди в дивних обрах: хто з мітлою, хто на лижах, хто в протигазах. І супроводжує це все завзята музика у виконанні самих простуючих. Примітно, що поряд з колоною людей йде поліцейський і знімає все на камеру.

"Ви теж помітили, що навколо все їб*нулись?" - йдеться у підписі до відео.

Вы тоже заметили, что вокруг все еб@нулись?

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 14 juli 2019

В коментарях українці щосили практикувалися в гуморі. Хтось стверджував, що це явно прихильники Шарія, просто забули повітряні кулі, інші ж стверджували, що це Порошенко взяв нову висоту в своєму "зближенні з народом".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ось яку думку висловили українці в коментарях:

"Урочистий винос лиж на смітник?", "Хочеться жити без матюків, але бл*ть", "Де червоні кульки?", "Страшно. Дуже страшно. Ми не знаємо, що це таке. Якби ми знали, що це таке - ми не знаємо, що це таке.", "Них*я не зрозумів, але дуже цікаво", "Це закладчики святкують виконання плану?", За яку партію агітують?", "В дурдомі день відкритих дверей", "З задоволенням прийняла би участь. Шапка пельменя і костюм бджоли", "Ох вже ці невгамовні шаріївці", "Що з Народом? Від чого їх так пре?", "А поліцейському, що нєф*г робити більше, як на камеру знімати? Або він разом з ними?", "Знову Порох передвиборну агітацію замутив"

Нагадаємо, що у Харкові міська влада відновила пам'ятник радянському маршалу Георгію Жукову.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав виробництво з повернення одного з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися касувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.