Для громадян,я кі хочуть усиновити дитину, введуть нові правила. В Україні також плануть створення спеціальної комісії з питань міжнародного усиновлення, яка буде діяти на постійній основі.

Уряд вніс зміни в процедуру усиновлення, нове рішеня набуло чинності 10 липня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відомстві зазначають, що прийняття цієї постанови має забезпечити максимальну відкритість і прозорість процедури усиновлення. Також це має мінімізувати корупційні ризики або складові під час усиновлення.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уряд прийняв постанову, яка передбачає внесення наступних змін:

надання права на отримання державної допомоги при усиновленні дитини, усиновителям, які усиновили дитину, батьки якої дали згоду на усиновлення;

надання права на отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям без зменшення її розміру сім'ям, до складу яких входять особи, які здійснюють догляд за хворими дітьми.

Нагадаємо, в Україні скоро можуть зникнути дитячі будинки. Чиновники розповіли, кому це потрібно та куди подіти тисячі дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьків попередили про нову небезпечну гру, яка прийшла на зміну "Синоьому китові".

Також Знай.ua писав про те, що рідкісна хвороба перетворила життя жінки на нескінченні страждання