Діти імітують зникнення на 24 години, поки батьки разом з поліцією проводять пошукові операції. Часто на цьому наживаються шахраї.

Гра "Прірва на 24 години" поширилася по світу і зокрема торкнулася Естонії. Про це повідомляє видання ERR в середу, 10 липня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники естонської поліції часто розслідували такі "штучно" зникнення в 2019 році. Керівник патрульної служби Іда-Харьюского відділення поліції, майор поліції Юхан Євонов таку поведінку називає безвідповідальною.

"Молоді люди могли б подумати, в якому стані їх батьки, скільки сил з боку державних служб кидається на пошуки. Але ж в цей час хтось дійсно може потребувати допомоги", - говорить Євонов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зникнути на 24 години

Близьким зниклого не можна приховувати інформацію від поліції, підкреслюють правоохоронці. Наприклад, якщо підліток втік з дому після сварки з батьками або якщо батько його вдарив, про це потрібно сказати правоохоронцям.

На переживаннях близьких зниклої безвісти людини часто намагаються нажитися шахраї - вони зв'язуються з рідними і, представляючись добровольцями, вимагають гроші за пошукову операцію. Тому пошуки зниклої людини завжди ведуться безкоштовно.

Нагадаємо, що раніше у підлітків з'явилася нова смертельно небезпечна гра. Суть гри полягає в тому, щоб перебігти жваву трасу в недозволеному місці і залишитися в живих.

Нагадаймо, що у PlayMarket виявили небезпечний вірус

Як повідомляв Знай.uа, що Азовське море атакували отруйні тварюки

Також Знай.uа писав, рідкісна хвороба перетворила життя жінки на нескінченні страждання

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s