На анексованому Росією півострові Крим десятки дітей отруїлися у дитячому таборі "Лучистий". Загалом госпіталізували 54 людини, з них 49 - діти. Стан госпіталізованих покращився, однак назад до табору їх приймати відмовилися.

Про це повідомила прес-служба Міністерства у справах молоді Татарстану.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Попри покращений стан здоров'я дітей з Татарстану, які отруїлися 15 липня в дитячому таборі "Променистий" у Євпаторії, вирішили їх достроково повернути додому. У неділю в Татарстан приїдуть тільки ті діти, які були госпіталізовані, здорові діти можуть продовжити відпочинок в дитячому оздоровчому таборі "Лучистий", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як зазначається, це рішення прийняло керівництво табору через побоювання спалаху нової інфекції.

"Адміністрація табору побоюється нових спалахів інфекції, тому в неділю заберемо дітей додому", – заявив керівник відомства Дамір Фаттахов.

Дітей під час поїздки додому будуть супроводжувати вожаті, а доставлять їх у Татарстан чартерним рейсом. Зазначимо, що діти, які зараз в таборі, переведені на сухий пайок, запроваджено режим карантину. У місті створено оперативний штаб та взяті аналізи, які повинні визначити, яким чином отруїлися діти.

Нагадаємо, блогер показав, окупанти у Криму отруїли десятки дітей: НП змусила росіян благати про допомогу, число жертв зростає.

Як повідомляв портал Знай.uа, отруєний Барі Алібасов у прямому ефірі накинувся з кулаками на найкращу подругу: "Не рот, а смітник", жорстке відео.

Також портал Знай.ua писав, Крим тоне у фекаліях, у мережу потрапив крик душі росіянки.