У реанімаційному відділенні Козівської районної лікарні померла 68-річна жителька села Золота Слобода. До медичного закладу жінка потрапила з ознаками отруєння. Медики намагались врятувати жінку, але проти смертельної дози отрути виявились безсилими.

Поліцейські негайно прибули на місце інциденту та опитали рідних і місцеву фельдшерку. Вона першою надавала допомогу односельчанці. Як вдалось вияснити, жінка випадково вколола собі ін’єкцію з отрутою від жуків, переплутавши з препаратом для тиску.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Син повідомив, що мати була малограмотна, читати не вміла. А ліки лежали в шухляді разом з ампулами з отрутою і ззовні були схожими.

медики
медики

Відомості за фактом смерті внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ. Поліцейські з’ясовують обставини нещасного випадку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Слідчі працюють над виясненням прикрого інциденту. Санкцією статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Нагадаємо, що у Дніпровській області на дитячому майданчику прогримів потужний вибух, в результаті якого поранення отримали шестеро дітей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Броварах, що на Київщині, невідомий ходив з автоматом по дитячому майданчику.

Також портал "Знай.uа" писав, що недалеко від Маріуполя сталася трагедія: молодий хлопець підірвався на міні.