У суботу, 20 липня, пішов з життя український спортивний журналіст Дмитро Демиденко, який боровся з важкою хворобою більше року. Про його смерть на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив голова обласної організації Національної спілки журналістів України Євген Лопушинський.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пішов з життя товариш і колега Дмитро Демиденко. Він був справжній, дуже щирий, позитивний, талановитий, життєлюбний. До...

Geplaatst door Євген Лопушинський op Zaterdag 20 juli 2019

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"До останнього боровся із важкою хворобою і усі ми разом вболівали за нього. Дуже нелегко сприймати цю звістку. В цю тяжку мить - ми разом із родиною Дмитра!", – написав колега померлого.

Полтавський журналіст Дмитро Демиденко працював на ОДТРК "Лтава", а також на Кременчуцькій міській телекомпанії. Було відомо, що більше року тому в нього діагностували рак кишечника. Тоді Дмитро пройшов місяць опромінення, дві складні операції і близько 20 хіміотерапевтичних, що коштувало не малих грошей.

У нього залишилися дружина і дві дочки.

Нагадаємо, що юна дочка російського олігарха Ігоря Цуканова померла від "передозу".

Як повідомляв портал Знай.ua, білоруський актор Августин Милованов помер у віці 82 років.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Кличко висловив співчуття у зв'язку зі смертю легендарного боксера.