Випадок стався у Львові на окрузі №115, що перебуває великому мікрорайоні Сихові майже відразу після відкриття дільниці. 94-річна жінка, яка внесена до списку виборців, що не здатні самостійно пересуватися, вирішила проголосувати безпосередньо на ділянці. Втім, весь процес її волевиявлення тривав майже чотири години і не обійшовся без пригод.

Выборы
Выборы

Про цей випадок повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Очевидці повідомляють, що спочатку виборниця влаштувала скандал, вимагаючи виконати свій громадянський обов'язок саме на дільниці. А коли їй нарешті дали заповнити документ, вона спробувала кинути його не у переносну урну, а в стаціонарну, чого робити було не можна. Пенсіонерка порвала бюлетні, а потім і зовсім почала їх їсти.

"На одній з Львівських виборчих дільниць жінка... з'їла Бюлетень." - поділився Шнайдер.

На кадрах видно, що жінка спочатку люто розриває бюлетені, що їй дозволяють зробити спостерігачі. А після того, як дамі не дозволяють залишити приміщення з документами в руках, вона не вигадує нічого кращого, як запхати їх в рот.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На одном из Львовских избирательных участков женщина... съела Бюллетень.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 21 juli 2019

В коментарях стали відзначатися українці:

"Ця явно за Порошенка", "Треба було їй хліба дати ... може не мала що їсти", "У бабусі маразм, бабусю ніхто не заспокоїв накинулися на неї як шуліки. Вона заснула, а прокинулася і злякалася", "Шоколаду не дали,хоч папірець пожує", "Зозуля злетіла"

Очевидці повідомляють, що після події викликали дітей жінки, а сама порушниця мирно заснула до їх приїзду.

"Після приїзду дітей скандал тривав і тривав сумарно майже 4 години. Завершальний акорд обурення 94-річної жінки проявився в тому, що вона почала рвати і їсти свої бюлетені",- говорять співробітники на виборчій дільниці.

Повідомляється, що бюлетень потрапив в число зіпсованих, але, так як вдалося врятувати з рота пенсинерки не весь документ, то решта частин його були зібрані в пакет.

Нагадаємо, Кучма терміново звернувся до Зеленському.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, як голосували Притула, продюсер Лорак, Кошовий, Бурмака та інші зірки.

Також Знай.uа писав, що опубліковані дані екзитполів і перші результати.