Як стало відомо, в Сокальському районі Львівської області був затриманий підозрюваний, який на думку співробітників поліції міг бути причетний до вбивства жінки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"13 червня до Червоноградського відділу поліції з заявою про зникнення своєї 51-річної дочки звернулася мешканка міста Соснівка. Зі слів заявниці, жінка, працівниця одного з підприємств у Червонограді, не повернулася додому після нічної зміни. Жінку оголосили в розшук і відкрили за даним фактом кримінальне виробництво", - розповіли в місцевій поліції.

Варто відзначити, що до пошуків зниклої безвісти були залучені не тільки копи, але і військовослужбовці Нацгвардії, громадські активісти та небайдужі мешканці району. У вівторок, 16 липня її тіло виявили прикритим сосновим лапником у лісосмузі біля села Волсвин, Сокальського району.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оперативники карного розшуку встановили особу зловмисника, причетного до вбивства жінки. Ним виявився 26-річний житель Сокальського району. Він був затриманий під час спроби перетину державного кордону України з Російською Федерацією. Ювелірні вироби, зняті з тіла загиблої жінки, вилучені", - доповнили повідомлення в поліції.

Зрештою, зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав для нього запобіжний захід - утримання під вартою. Також, затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбачено ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Тепер йому загрожує покарання від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Маріуполі сварка двох водіїв закінчилася стріляниною і втечею чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітники поліції розкрили подробиці вбивства учасниці телепрограми Битва екстрасенсів.

Також портал Знай.ua писав, що киянин застрелився на очах у копів.