Біля Кіровського ринку вже кілька днів звучать пісні. Не байдужий волонтер дає "Концерти" мелитопольцям, таким чином назбирати гроші на лікування п'ятирічної дівчинки.

Збирають гроші на лікування дитини з Коростеня. Дівчинка терміново потребує операції, оскільки одна ніжка у неї коротше іншої. На хірургічне втручання і подальше лікування потрібно 400 тисяч гривень, ця сума прозвучала як вирок для батьків. Тому волонтери долучилися до збору коштів. Один з них вже декілька днів щодня влаштовує живі виступи біля Кіровського ринку. Юнак співає чудово, чим викликає овації місцевих жителів і, звичайно, пожертвування.

Не обходиться і без курйозів. Не байдужі мелітопольці підходять до волонтера не тільки висловити захоплення його талантом, але і просять мікрофон. До прикладу, один з пенсіонерів, вирішив зачитати для всіх вірш про рідну Україну. Втім, і його виступ отримав овації публіки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, В Одесі зозуля подарувала синові скалічене дитинство: Владик чекає два роки

Як раніше повідомляв Знай.ua, Отруєння під Одесою: дітей госпіталізують пачками, оздоровчий табір виявився смертельною пасткою

Раніше портал Знай.ua писав, Дніпро охопила смертоносна епідемія: медики б'ють тривогу, що потрібно знати