У лікарнях Білгород-Дністровського району Одеської області після отруєння знаходиться 32 людини, з них 30 - діти.

Цю інформацію повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Як відомо, 11-12 липня у медичні установи Білгород-Дністровського району з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 56 осіб, з них 53 дитини (2002-2010 р.), які відпочивали в санаторії "Медик-2" в р. Сергіївка Білгород-Дністровського району.

У Центрі громадського здоров'я Моз України, зазначили, що серед 244 відпочиваючих та персоналу в дитячому оздоровчо-спортивному таборі "Медик-2" (смт Сергіївка, Білгород-Дністровський район Одеської області) було спочатку госпіталізовано в районні лікарні з попереднім діагнозом харчової токсикоінфекції 52 людини, в тому числі 50 дітей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними місцевих лікарів, все необхідне для лікування постраждалих є, а в самому таборі працює "швидка" і інфекціоніст з метою активного виявлення хворих. Перебіг захворювання у всіх госпіталізованих - середньої тяжкості.

За фактом отруєння людей, які відпочивали в санаторії в Одеській області, відкрили кримінальне провадження.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що стало відомо про страшний злочин, який відбувся в Одеській області в Малиновському районі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.