Про це повідомляє відділ комунікації поліції області. У повідомленні говориться, що діти грали саморобними "лизунами". Найімовірніше, це і стало причиною отруєння шести четвертокласників.

Зараз поліція проводить перевірку, всі матеріали за фактом отруєння дітей внесено до журналу єдиного обліку.

Правоохоронці звернули увагу батьків на те,що викладено в Інтернеті багато рецептів виготовлення саморобних іграшок, до складу яких входять небезпечні інгредієнти.

Нагадаємо, масове отруєння дітей у Києві: на цей раз небезпека підстерігала в автобусі.У Київській області вісім дітей отруїлися після поїздки на шкільному автобусі, двоє з них потрапили у реанімацію. Повідомила прес-служба поліції в області.Отруєння Скрипалів: поліція відновила хронологію подій За попередніми даними правоохоронців, автобус привіз дітей з навколишніх сіл у школу села Морозівка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що масова свідомість дітей в одній зі шкіл переполохав усю Україну.У вівторок вранці, 8 травня, у зош №8 у Черкасах учні почали масово втрачати свідомість під час урочистої лінійки. Правоохоронці отримали повідомлення близько 9:40, передає прес-служба Управління патрульної поліції в Черкаській області. В результаті події постраждало 30 дітей. Що стало причиною масово погіршення самопочуття, поки що залишається невідомим. На місці події працюють співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Батьки в терміновому порядку забирають дітей додому.

Також "Знай.uа" повідомляв, що школярі випили рідину для вейпа і поплатилися за це.У Дингуолле, одному з міст Шотландії, кмітливі учні школи вирішили спробувати на смак рідина для електронних сигарет. Звичайно ж, це не обійшлося без наслідків. Інформацію про подію повідомив BBC News.Трапилася неприємність в одній із найбільших шкіл регіону. Представниця навчального закладу зазначила, що за два дні захворіли кілька школярів. "Ми вважаємо, що їх хвороби могли бути викликані тим, що вони пили курильну рідина", - сказала вона.