Секретар РНБО Данилюк нагадав, що видача російських паспортів в окупованому Донбасі - це порушення мінських домовленостей.

Україна розглядає можливість введення національних санкцій за видачу жителям окупованих частин Донецької та Луганської областей російських паспортів.

Українська влада має намір вжити конкретних заходів проти країни-агресора. Про це ввечері 21 липня у виборчому штабі партії "Слуга народу" заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Мають бути конкретні заходи, щоб цей процес припинився або максимально ускладнився. Це є порушенням Мінських угод, спланована провокація і ми, звісно, не залишимо це так", - сказав він.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, 18 липня спецпредставник державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що рішення президента Росії Владіміра Путіна про спрощення видачі російських паспортів жителям окупованих Донецької та Луганської областей загрожує мінському процесу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляється в суботньому звіті СММ ОБСЄ, місія найбільшої в світі регіональної організації ОБСЄ зафіксувала відсутність 29 танків у постійному місці зберігання озброєння. Крім цього, зникли ще шість гаубиць і дев'ять мінометів. Дана подія трапилася в окупованих районах Луганської області.

Раніше повідомлялось, що ОБСЄ оторопіла від того, що відбувається на Донбасі: танки, міномети і гаубиці "розтанули в повітрі".

Раніше Знай.uа повідомляв, над Зеленським нависла загроза, Пальчевський терміново звернувся до президента.

Також Знай.uа писав, Путін оскандалився неймовірно маразматичним фейком про Майдані.