Як повідомляється в суботньому звіті СММ ОБСЄ, місія найбільшої в світі регіональної організації ОБСЄ зафіксувала відсутність 29 танків у постійному місці зберігання озброєння. Крім цього, зникли ще шість гаубиць і дев'ять мінометів. Дана подія трапилася в окупованих районах Луганської області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"19 липня СММ констатувала, що 29 танків (Т-64 — 18 од., Т-72 — 11 од.), 4 буксируваних гаубиць (Д-30 "Жаба", 122 мм), 2 самохідних гаубиць (2С1) та 9 мінометів (82 мм) і далі бракувало", - доповідається в звіті.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також відомо, що поряд з цим, 19 липня спостерігачі зафіксували десять танків (Т-64) і три самохідні гаубиця (2С1 "Гвоздика", 122 мм) на полігоні тимчасово окупованого н. п. Круглик (31 км до південно-заходу від Луганська). Все це було розміщено по лініях відводу, але за межами виділених місць зберігання озброєння.

Нагадаємо, що Канада відмовилася впускати жителів ДНР і ЛНР з російськими паспортами.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці вимагають виконання передвиборних обіцянок.

Також портал Знай.ua писав, що спецпредставник ОБСЄ подякував Медведчука за звільнення українців.