У мережі з'явилися досить лякаючі фото колишнього глави Луганської військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. На знімках відображено справжні "криваві страсті". Так, після того як Гарбуза три тижні тому зняли з посади, екс-чиновник з головою поринув у "відпочинок".

Про це стало відомо завдяки знімкам, які активно обговорюють користувачі соціальних мереж.

Відомо, що Юрій Гарбуз в компанії друзів і рушниці влаштував у лісі стрілянину. Кажуть, що це дике полювання, на якому палили по всім звірам без розбору, пройшло на батьківщині Гарбуза – на Луганщині. А там полювання заборонено, але якщо для такої людини, то закон в бік.

Варто нагадати, що "глава Сакраментскої штатської державної адміністрації" Едмунд Браун не проти очолити Вінницю. Про це стало відомо зі слів самого губернатора Каліфорнії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Про це губернатор повідомив під час розмови з відомою групою пранкерів Вованом і Лексусом, які зателефонували Брауну від імені прем'єр-міністра Володимира Гройсмана (від його імені говорив Вован).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під тиском народного депутата Валерія Дубіля храм в Чернігівській області віддали Московському патріархату. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сюжет програми "Особливий погляд" на "5 каналі". За словами Володимира Брюховецького, який в 2014 році очолював Талалаєвську райдержадміністрацію, депутат Дубіль здійснював прямий тиск на громаду Київського патріархату на користь Московського. Наслідком стало те, що збудовану на кошти місцевої агрофірми церкву було передано УПЦ МП.

"В 14-му році цю церкву будував керівник сільськогосподарського підприємства Павло Миколайович Чмут. Була така ідея створити в селі церкву. Відбулися збори церковної громади, і люди вирішили, що тут бути українській церкві", - розповідає Брюховецький.

Нагадаємо, діти "ДНР" з 1 року вважаються дорослими: сувора реальність "путінського раю".

Як повідомляв Знай.uа чи є життя після "ДНР": як живуть відомі втікачі Губарєв, Козаков і Ташкєнт.

Знай.uа писав, гігантські щури заполонили центр Києва, люди шоковані.