Стало відомо, що нардепів Олександра Пономарьова та Сергія Валентирова викликали на допит у справі про вбивство ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата). Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Народні депутати України Олександр Пономарьов та Сергій Валентиров повторно викликаються на допит у рамках розслідування виробництва щодо замовників вбивства Віталія Олешка", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Уточнюється, що старший слідчий з особливо важливих справ ГСУ у кримінальному провадженні щодо вбивства Олешка в липні 2018 року викликав в якості свідків двох нардепів на допит 20 і 22 липня, однак вони не прибули на слідчі дії і не повідомили слідчому причину відсутності.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В зв'язку з цим ГСУ повторно викликає двох нардепів для проведення допиту 25 липня 2019 року", - додали в Нацполіції.

Нагадаємо, що екс-боєць батальйону "Торнадо", якого підозрюють в організації вбивства Віталія Олешка, п'ять місяців постійно міняв місце проживання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталія Олешка з позивним "Сармат" вбили 31 липня 2018 року в Бердянську.

Також портал Знай.uа писав, що телефон і ноутбук загиблої активістки, в. о. керуючої справами виконкому Херсонської міськради Катерини Гандзюк так і не були виявлені.