У мережі з'явилося відео, на якому мешканки терористичної "ЛНР" нахабно вимагають від України ремонту зруйнованого Росією мосту й обзивають українців.

Про це йдеться у фрагменті сюжету ТСН. Зазначимо, що його опублікував на своїй сторінці у Facebook мешканець Слов'янська Ростислав Рудницький.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, що на одній зі сторін зруйнованого мосту стоїть російська військова техніка, група окупантів і майорить прапор країни-агресора. Однак жінок, які сидять на фоні цього, абсолютно нічого не бентежить. Крім того, вони поклали відповідальність за війну на українських захисників.

"Міст потрібно відремонтувати! Та заради Бога, давайте робіть, щоб транспорт ходив, щоб фашистів цих тут не було, галичан! Мої батьки в молодості приїхали це бидло піднімати українське!" – уїдливо сказала одна з літніх сепаратисток.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На запитання журналістки, чому ж "бидло" має тепер відновлювати їй міст, посіпака окупантів їдко відповіла: "А хто розбив?!". Крім того, вона запевнила, що вже давно виїхала б з Луганська, якби мала гроші.

Ну вот кто мне скажет для чего вот это живет в Украине?

Geplaatst door Rostislav Rudnitsky op Dinsdag 23 juli 2019

Нахабна поведінка і необґрунтовані звинувачення українських захисників з боку фанатки "ЛНР" розлютили українців і вони висловили своє обурення у сотнях коментарів.

Нагадаємо, хлібне перемир'я на Донбасі: командування ООС зробило термінову заяву.

Як повідомляв Знай.uа, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу.

Знай.uа писав, Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?"