В мережі оприлюднили шокуюче відео терористів "ДНР", на якому вони обстрілюють Мар'їнку з важкої зброї. Окупанти цинічно сміються, коли потрапляють в житлові будинки мирних громадян. Моторошний ролик показали волонтери фонду "Повернись живою" на своїй сторінці у Facebook

"Доброе утро", - кричить терорист, який знімає це відео. А коли снаряд розривається, навіжено сміється. Страшні кадри зафіксували самі бойовики. Власні злочини нелюди виклали у мережу. Вони б’ють з житлових вулиць окупованого населеного пункту Олександрівка.

Як видно з відео, вони усвідомлюють, що їхній смертельний снаряд прилетить туди, де живуть цивільні, та очікують, що бійці ЗСУ дадуть відповідь, а пропагандистські "ЗМІ" поширять черговий фейк.

За словами волонтерів, коли провокація не вдається, підривають будівлі на тимчасово окупованій території. Наші військові роблять усе, щоб звільнити українську землю від окупантів.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Терористи зухвало обстрілюють Мар’їнку

«Доброе утро», – кричить терорист, який знімає це відео. А коли снаряд розривається, навіжено сміється. Бойовики зафіксували власні злочини і самі ж виклали у мережу обстріл Мар’їнки. Вони б’ють з житлових вулиць окупованого населеного пункту Олександрівка. Усвідомлюють, що їхній смертельний снаряд прилетить туди, де живуть цивільні, та очікують, що бійці ЗСУ дадуть відповідь, а пропагандистські «ЗМІ» поширять черговий фейк. А коли провокація не вдається, підривають будівлі на тимчасово окупованій території. Наші військові роблять усе, щоб звільнити українську землю від окупантів. Зробити вклад у перемогу може кожен: https://clc.to/6j9yYg Відео: 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 10 juli 2019

Нагадаємо, підрив українських військових на Донбасі: Зеленський дав невідкладне доручення.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві на одній з виборчих дільниць прихильник колишнього президента України Петра Порошенка напав на журналістів.
Також Знай.uа писав, що в мережі показали, як виглядає штаб "Слуги народу".