У четвер, 25 липня в Україні буде найхолодніша погода в Європі з короткочасними грозовими дощами.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що на Західну Європу обрушиться пекельна спека, навіть у північних Фінляндії і Швеції температура повітря сягатиме +28 градусів і більше.

"На Францію просто боляче дивитися, і до +40 градусів! Готуємося до тимчасових кліматичних біженців, не інакше. Тому що у нас - практично ідеальна погода, періодичні дощі і помірне тепло. Хоча наші люди все одно будуть незадоволені. Але вони скаржаться на погоду і не тільки, на мій погляд, тому що сидять виключно в своїх умовних дворах, часто не дивляться далі, навколо і на перспективу". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Діденко зазначила, що короткочасні грозові дощі в Україні пройдуть на півночі, сході та в центрі. В південній частині України завтра передбачається суха сонячна погода. Температура повітря вдень у четвер коливатиметься в межах +22...+26 градусів, на півдні +25...+29 градусів.

В Києві 25 липня ймовірний короткочасний дощ і гроза. Швидше - вдень, вночі буде сухо. Температура повітря протягом дня досягне +25 градусів.

"Співчуваємо французам, насолоджуємося своєю погодою", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали смерч.