В минулому році українські військові льотчики показали справжній клас на Міжнародному авіаційному показі Danish Air Show. На цьому тижні вони викликали справжній фурор на британському авіашоу RIAT-2019, показавши вищий пілотаж, завдяки чому їх визнали кращими на змаганнях.

Український пілот Юрій Булавка удостоївся почесної нагороди за видовищне шоу. Він керував бойовим винищувачем і блискуче виконав показово-демонстраційний політ.

Юрій Шпилька

Змагання у Великобританії відбуваються з 1976 року. Щорічно нагороду передають новому переможцю і закарбовують на ній ім'я чемпіона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що Повітряні Сили ЗСУ провели чергові випробування. З борту фронтових бомбардувальників Су-24М запустили керовані авіаційні ракети Х-29 класу "повітря - поверхня".

Так, працювали бомбардувальники Су-24М зі складу 7-ї бригади тактичної авіації, що базується в Старокостянтинові Хмельницької області. Навчання проводили на авіаційному полігоні Повурск в районі Ковеля по наземним цілям.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Китаї впав вертоліт, всі хто знаходилися на борту, загинули.

Також Знай.uа писав про те, що на Сумщині під час виконання обрискування полів розбився вертоліт, пілот загинув.