Група крові має великий вплив на тривалість життя людини, запевняють вчені. На такі виведення їх наштовхнули підсумки проведеного дослідження.

Характеристики набору антитіл, еритроцитів і антигенів крові свідчать про схильності до тих чи інших захворювань, які часто впливають на те, на скільки довго буде жити людина.

За даними дослідників, найбільшою тривалістю життя володіють люди з першою групою крові. Все через те, що їх організм стійкий до багатьох захворювань.

Власники другої групи крові мають дуже велику схильність до цукрового діабету. Також ці люди сильно схильні до частих вірусних інфекцій, простудних захворювань і стресів. У 40% власників цієї групи крові фіксується «синдром хронічної втоми».

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не дуже відрізняються особливою тривалістю життя люди, які мають третю групу крові. Їх часто атакують ангіни, отити, радикуліт, але рідко зачіпає онкологія. Якщо таке і трапляється, то найчастіше страждають кишечник і ШКТ.

Четверта група крові з'явилася останньою через змішані шлюби. Такі люди більш схильні до захворювань, ніж всі інші разом взяті. Їх нерідко атакують інфекційні недуги, а у дітей з даною групою крові є схильність до уродженому пороку серця.