Проблеми з тиском в усі часи були актуальними для людства. Звісно, коли виникає якась проблема, найрізноманітніші експерти та спеціалісти шукають вихід із ситуації.

Для ефективного зниження кров'яного тиску людині необхідно щодня по 30 хвилин виконувати аеробні вправи.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому найбільш ефективними будуть навантаження, пов'язані з їздою велосипедом, плаванням і ходьбою.

За словами фахівців, час приділений заняттю спортом варто збільшити до години. Також експерти радять два рази на тиждень приділяти увагу силовим тренуванням.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Вони повинні бути націлені на всі основні групи м'язів. Розраховуйте на вагу, яка дозволить вам виконати два-три підходи по 10-12 повторень в кожному. Для силового тренування можуть бути використані як вільні ваги, так і тренажери. Ефективні також віджимання з використанням власної ваги", - розповіли медики.

Не забуваймо, що основними симптомами підвищеного тиску є головний біль, запаморочення, нудота, біль в області серця мішки під очима. Дуже важливо вчасно розпізнати проблему і взятися за її якнайшвидше усунення.

Нагадуємо, що Супрун попередила про смертельну хворобу

Як повідомляв Знай.uа, Борис Тодуров приголомшив правдою

Знай.uа також писав, як розпізнати психологічне вигорання

https://www.youtube.com/watch?v=KQCKhyDvDD4