У відповідь на багаторазове порушення окупантами Мінських домовленостей на Донбасі Донбасі Збройні сили України знищили взводний опорний пункт терористів.

Відповідне відео розмістив блогер під ніком "Конопляний Джмелик" на своїй сторінці в Twitter. Блогер не вперше публікує такі відео, об'єднавши їх у цикл "Шмаков-бум". Цього разу ролик зняли не безпілотником, а наземної камерою. При цьому відео, очевидно, знімалося з монітора в захищеному бліндажі, тому якість не найкраща.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте, на кадрах добре видно дзоти і укріплення терористів на кромці лісу чи гаю. На відео весь час чути ритмічні постріли. Видно, як незабаром на укріпленнями починають підніматися "грибочки" диму, які перетворюються в стіну диму. Її розсікає снаряд, що летить з укоаїнського боку. Цей снаряд схожий на протитанкову керовану ракету. Диму стає ще більше. Голос за кадром сповіщає: "Є!" Після цього прилітає ще один "подарунок" окупантам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Адекватна відповідь. Нещодавно (до 21 липня) погані хлопці порушували своєю поведінкою уявлення про любов и гармонію. Тому, виключно в рамках Мінськіх домовленностей, їм спалили взводний опорний пункт", - написав "Конопляний Джмелик"

Блогер зазначив, що ролик зняв військовий Ігор Савельєв.

Нагадаємо, ЗСУ відправили до Путіна "двохсоті" і знищену техніку окупантів

Як повідомляв портал Знай.ua, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу

Також Знай.ua писав, ЗСУ збираються за наступні 3-4 роки повністю відмовитися від радянської зброї, тим самим підігнавши систему безпеки країни під стандарти НАТО.