Волонтеру Олексію Цимбалюку, відомому через участь в інсценуванні вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка, вручили підозру у погрозах або насильству щодо журналіста.

Цю інформацію оприлюднив адвокат Масі Найєм.

"Підозру вручили за перепалку з особою, яка тепер називає себе журналістом "Страна.юа" Владиславом Бовтруком, під час акції на Майдані Незалежності проти реєстрації кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва та Анатолія Шарія 02 липня цього року. До слова, Владислав Бовтрук сам же й розпочав спір, крикнувши Олексію у відповідь на його прохання не провокувати, "Иди на*уй, бандера". йдеться у повідомленні

Олексій Цимбалюк самостійно прийшов до відділку Шевченківського УП ГУ НП в місті Києві. Крім того, у поліцейському відділку Олексієм було заявлено про те, що в діях Владислава Бовтрука він вбачає образу його (Олексія) національної честі та гідності, поєднані з погрозами".

Цимбалюка підозрюють за ст. 345-1 КК України (погроза або насильство щодо журналіста).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні Олексію Цимбалюку (ієродиякону Аристарху) вручили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 345-1 КК...

Geplaatst door Masi Nayyem op Donderdag 25 juli 2019

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Одеські правоохоронці викрили шахрая, який шляхом вербування хотів вивезти українок в сексуальне рабство.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що в Одесі продовжують зникати діти. Поліцейські оголосили у розшук двох неповнолітніх, які зникли безвісти.