Служба безпеки України прокоментувала ситуацію щодо екіпажу танкера Neyma, який був затриманий 25 липня в Ізмаїлі. У службі пояснили, що моряки не порушили жодних українських законів і значить не було підстав їх затримувати.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під час проведення слідчих дій встановлено, що екіпаж танкера, який перебував на борту, не порушував норми Морського права і закони України, тому підстав для його затримання не було. Слідуючи українськими законами, не порушуючи прав і свобод російських моряків, останнім надана можливість безперешкодно повернутися додому до своїх родин", - заявили в СБУ.

Україна, як правова держава, дозволила морякам російського танкеру «NEYMA» повернутись додому Сьогодні слідчі Служби...

Geplaatst door Служба безпеки України op Donderdag 25 juli 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У повідомленні наголошується, що Україна є правовою державою і дотримується норм міжнародного Морського права та рішення Міжнародного трибуналу ООН з морського права.

"Україна - правова держава", - нагадали в службі.

Раніше прес-секретар СБУ Олену Гітлянську пояснила, чому інформація про затримання танкера Neyma подається дозовано.

"Шановні журналісти, розумію вашу зацікавленість у подробиці затримання російського танкера! Служба сьогодні дала ту інформацію, яка не шкодить слідству. Всі деталі, у тому числі і стосовно членів екіпажу, розповімо пізніше!" - пообіцяла глава прес-служби відомства.

Шановні журналісти, розумію вашу цікавість подробицями щодо затримання російського танкеру! Служба сьогодні дала ту...

Geplaatst door Гітлянська Олена op Donderdag 25 juli 2019

Нагадаємо, СБУ затримала російський танкер.

Як повідомляв Знай. ua, в СБУ спробували виправдатися за звільнення російських моряків.

Також Знай. ua писав, що СБУ відпустила на свободу моряків із затриманого російського танкера.