Дружина президента Володимира Зеленського Олена останнім часом не публікує неформальні фото у мережі. Однак фото першої леді України Олени Зеленської в купальнику і без макіяжу таки вдалось відшукати допитливим і цілеспрямованим. Так, на фото із відпочинку Олена Зеленська позує у купальнику із Іриною Пікаловою - дружиною актора Квартал 95.

Олена Зеленська і Ірина Пікалова

Варто відзначити, що протягом останнього часу дружина переможця виборів президента Володимира Зеленського Олена дедалі частіше з'являється на публічних заходах. Зазвичай вона надає перевагу доволі стриманому стилю, проте мало, хто бачив, як виглядає перша леді у повсякденному житті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Акаунт Олени у соцмережі був закритий, проте Володимир іноді ділився знімками з нею. Таким чином, під одним з фото Володимир Зеленський привітав з днем народження дружину учасника студії "Квартал 95" Олександра Пікалова - Ірину.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Сьогодні у нашої Іри Пікалової день народження!!! Привітаємо ж її! Ось вони… чотирилапі подружки)", — сказано в підписі до фото, на якому Олена Зеленська та Ірина Пікалова позують без макіяжу в купальниках.

"Прям левиці", "Рольові ігри чи що ?)))", "Вогонь!!!!🔥🔥🔥", "Вітаю!!!!Дуже жива фотка 🌸Супер!", "Стиль собачки?", "Хороші подружки", - написали в коментарях шанувальники Володимира Зеленського і "Квартал 95".

Судячи по знімках, Зеленська була не проти відобразити момент відпочинку з дітьми і чоловіком на море, або попозувати в яскравому купальнику з подругою.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фото Зеленського на відпочинку: дуже гаряче.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська підірвала мережу відвертими кадрами у купальнику: фото.

Також "Знай.ua" писав, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.