Новообраний слуга народу, колишній гуморист Володимир Зеленський, який з великим відривом переміг на президентських виборах, полетів відпочивати і святкувати перемогу в Туреччину. Опубліковані фото фешенебельного відпочинку знаменитості.

Шикарний готель, де оселився Зеленський

Турецьке агентство Андолу опублікувало фото відпочинку Зеленського в одному з п'ятизіркових готелів в кварталі Гюверджинлик Бодрума. Переможного кандидата в президенти України журналісти застали в ресторані, коли він вирішив допомогти готувати шашлик.

Зеленський смажив шашлик, жартував і весело сміявся

"Зеленський весело провів час, жартував з працівниками ресторану і навіть на деякий час зайняв місце кухаря, пожарив м'ясо на грилі", повідомляє видання.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Новий президент України на відпочинку

Нагадаємо, Володимир Зеленський - президент України: у ЦВК порахували 100% голосів виборців

Другий тур виборів президента України пройшов 21 квітня. У нього пройшли кандидат у президенти Володимир Зеленський і чинний президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, що в першому турі Зеленський набрав 30.2% голосів, а Порошенко 15.9. ЦВК повинна була опублікувати офіційні результати виборів президента України до 1 травня.

Нагадаємо, Путіна підловили на черговому фейле: "двійники розбіглися", однією ногою в Пекіні, а інший в церкві.

Як повідомляв Знай.uа Олена Зеленська підірвала мережа відвертими кадрами в купальнику: фото.

Знай.uа писав, Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани.